Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#کالج
#دعوتنامه
#پذیرش کالج
#کالج

post graduate یکساله دانشگاه یورک بهتره و بیشتر نمره میگیری یا کالج ۲ ساله؟؟
2021-08-28 21:00:00 #Canada [دانشگاه یورک] مهاجرت

با واحترام : مدرک موقت کارشناسی دانشگاه آزاد قابل ترجمه نیست وبرای گرفتن مدرک دائم وریز نمرات زودتر از موعد (درحالت عادی ۶ماه زمان میبره واز زمان انجام کارهای مهاجرت میگذره)، نیاز به برگه ی پذیرش از دانشگاه یاکالج مورد نظر هست برای گرفتن برگه ی پذیرش هم مدرک دائم وریز نمرات ترجمه شده لازمه! حالا ما چطور میتونیم با این مدرک موقت برگه پذیرش بگیریم ببریم دانشگاه تا مدرک دائم رو زودتر صادر کنند؟ مسئله اینه که زمان نداریم صبرکنیم تا۶ماه که روال معمولش رو طی کنه هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنما
2021-08-30 03:52:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت

درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00 #Canada [گواهی عدم سوپیشینه] مهاجرت

من تازه عضو گروه شدم و ممنون میشم راهنمایی کنید امتیاز من تو ساسکوچیان ۶۳ بود، آیا شانسی دارم برای گرفتن دعوتنامه؟
2021-08-30 11:58:00 #Saskatoon [نامه] مهاجرت

یکی از مون در کانادا میخواد برام دعوتنامه بفرسته مراحلش چگونه باید انجام بشه؟
2021-09-01 04:53:00 #Canada [کانادا] مهاجرت

با و ، من پذیرش کالج برای ترم زمستان رو دارم و برای ویزا اقدام کردم که ریجکت شدم حالا میخوام ریسابمیت کنم آیا با همون پذیرش قبلی میشه ریسابمیت کرد؟ یا باید از کالج درخواست کنم که همون پذیرش رو با تاریخ جدید بهم بده ؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
2021-09-05 13:40:00 #Canada [برای ترم زمستان] مهاجرت

برای ویزای تحصیلی با پذیرش کالج توی بخش کلاینت اینفو حتما باید رزومه(cv) داشته باشیم؟ همون نکاتی که تو استادی پلن گفته شده کفایت نمیکنه؟
2021-10-12 17:13:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

برای ویزای دانشجویی اگر همزمان با همراه درخواست بدیم چقدر این ریسکو داره که ریجت بشیم؟ و اینکه اگر جداگانه درخواست بدیم چقدر زمان میبره تا جواب ویزای همراه بیاد؟ من در حال حاضر برای پاییز ۲۰۲۱ پذیرش کالج دارم از الان اقدام کنم بصورت جداگانه برای خودم اول بعد همراهانم دیر نیست؟
2020-12-26 09:08:36 #Montreal [ویزای دانشجویی][کالج] مهاجرت

دوستان برای یونی اسیست باید مدارک کپی برابر اصل و تایید شده ویزامتریک رو پست کنیم؟؟یا همینجوری میتونیم بعد از اینکه ترجمه کردیم و مهرهارو گرفتیم جور دیگه به جز ویزامتریک کپی برابر اصل بگیریم و پست کنیم؟؟واینکه جای دیگه ای برای کپی برابر اصل کردن وجود داره یا نه به جز ویزا متریک که طول میکشه تا نوبت بده????♂️ممنون میشم اگر جواب بدین
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای

با و ، من پذیرش کالج برای ترم زمستان رو دارم و برای ویزا اقدام کردم که ریجکت شدم حالا میخوام ریسابمیت کنم آیا با همون پذیرش قبلی میشه ریسابمیت کرد؟ یا باید از کالج درخواست کنم که همون پذیرش رو با تاریخ جدید بهم بده ؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
2021-09-05 13:40:00 #Montreal

، ما caq برای مقطع کالج گرفتیم و دیفر کردیم به winter, حالا پذیرش دانشگاه اومده ولی چون کاندیشنال هست ، می ترسم اگه اقدام برای caq جدید کنم ، قبلی باطل بشه و اگه conditions met نشه ، فرصت کالج هم از دست بره، چکار باید بکنیم ؟ ممنون
2021-09-10 14:42:00 #Montreal

دوستان برای یونی اسیست باید مدارک کپی برابر اصل و تایید شده ویزامتریک رو پست کنیم؟؟یا همینجوری میتونیم بعد از اینکه ترجمه کردیم و مهرهارو گرفتیم جور دیگه به جز ویزامتریک کپی برابر اصل بگیریم و پست کنیم؟؟واینکه جای دیگه ای برای کپی برابر اصل کردن وجود داره یا نه به جز ویزا متریک که طول میکشه تا نوبت بده????♂️ممنون میشم اگر جواب بدین